Introductie vaan Recover My Files

Hebt u gegevens verwijderd of verloren? Bent u uw jarenlang verzamelde gegevens opeens kwijt?

Haal dan de verwijderde of verloren bestanden terug – snel en eenvoudig! De Recover My Files gegevensherstel software zal al uw verwijderde gegevens herstellen die uit de Windows Prullenbak zijn gewist of die verloren zijn gegaan door abusievelijk formatteren van harddisk, computer virussen, onverwachte systeem afsluiting of software fout.

Bekijk eerst al uw verwijderde bestanden voordat u besluit te kopen!

Recover My Files is snel en is eenvoudig te bedienen. Voor het gebruiken van de software is er geen specifieke technische kennis of kennis van gegevensherstel software nodig. Gebruik Recover My Files voor het herstel van harddisk gegevens of voor het terughalen van verwijderde gegevens van diskette, ZIP-drive, Compact Flash, smart media of van andere verwijderbare media.

Door het kopen van een registratiesleutel kunt u uw verloren bestanden terughalen. Indien u via een veilige Internet pagina gaat kopen ontvangt u uw sleutel aan het einde van de koopprocedure, op een aparte webpagina afgebeeld. Tevens ontvangt u de sleutel per e-mail.

Met de Recover My Files ™ gegevensherstel software kunt u alle soorten bestanden terugvinden. U krijgt ook de specifieke ondersteuning voor meer dan 100 types bestanden uit de volgende categorieën:

Klik hier om meer over de techniek van Recover My Files - Herstel uw Bestanden te leren.

Data verrijzen letterlijk uit de dood. Deze herstelsoftware heft een no-nonsense aanpak en geeft wonderbaarlijke resultaten.

Bestanden kan je makkelijk verliezen maar gelukkig kost het je met deze fantastische software weinig moeite om ze weer tevoorschijn te halen. Iedereen die onverwacht in een probleemsituatie verzeild raakt moet over dit perfecte staaltje hulpmiddel beschikken. Het is een o, zo eenvoudig te bedienen product waarmee zelfs de echte beginners geen moeite zullen hebben. PC Authority Magazine - 5 Sterren rating – uitgave van juli, 2005

Download
Current Version
6.4.2.2597


RMF

Download 'Recover My Files'!

Hebt u gegevens verwijderd of verloren? Bent u uw jarenlang verzamelde gegevens opeens kwijt?

Haal dan de verwijderde of verloren bestanden terug Snel en eenvoudig!

  • U bent een volledige versie aan het downloaden.
  • Koop een productsleutel voor het activeren van de functie opslaan van bestanden. Er is geen tweede zoekpoging nodig.